Días Online

Làmines Nanosolars

23 octubre 2011
Làmines Nanosolars:

Es una alternativa a els costosos panells solares de vidriades. Es tracta d'una làmina flexible, lleugera y molt més econòmica i que es vasa en el uso del sicilià.

La maquinaria es similar a las empleades en impremtes. S'utilitza el paper d'alumini com a base on es posen les capes y la tinta GIGS, composta per nanopartículas de cobre, indico, galió y seleni. Pot arribar a imprimir 300 metres de làmina per minut.

Capes:
Aplicacions:
Es pot utilitzar en la xarxa elèctrica convencional. En general tots els sostres dels edificis tenen sostres que poden ser aprofitats per a la col · locació de panells. És fàcil, ràpid i per a tota la família fins i tot es pot retallar amb unes tisores convencional.


Funcionament:

El major rendiment d'aquests panells es dóna en dies de sol, però, també capten energia els dia ennuvolats. Els fotons que emet el sol travessen les capes transparents i són absorbides la tinta especial. Les partícules de tinta i els fotons interactuen i generen electrons positius i negatius. Els negatius circulen per la capa conductora cap al circuit                                  elèctric de l'edifici. Després retornen
 a la capa absorbent de la lamina.

Altres aspectes importants:

· Poden operar eficientment en un rang de temperatures d'entre -40 º C i 80 º C.
· Els seus fabricants afirmen que aquesta és la primera vegada que l'energia solar serà més econòmica que el   carbó i alcanzara un cost menys d'un dòlar per watt.
· Aquesta tecnologia permet projectar aplicacions en altres objectes, com ara automòbils o petits electrodomèstics.

0 comentarios: